Piratlajv
header för the tundlaheim Saga
Friankarrörelsen pirat märke.

The Tundlaheim saga

The Tundlaheim Saga

Arrangörsflottan

Det här är vi, Arrangörsflottan, som står bakom The Tundlaheim Saga:

Cornelia Stjernlöf

Arrangör

Cornelia har skapat lajv sedan 2008 och har ansvarat för allt från trygghet och ekonomi till fiktion. I The Tundlaheim Saga har hon ansvar för kök och marknadsföring.

Tova Erikson

Arrangör

Tova har jobbat med att göra lajv sedan 2014 och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med event. I The Tundlaheim Saga ansvarar hon för servering och jobbar med intriger.

Jonathan Stjernlöf

Arrangör

Jonathan har arbetat med att arrangera lajv sedan 2007 och har bland annat varit fiktionsförfattare och arbetsledare. I The Tundlaheim Saga har Jonathan hand om intriger och fiktion.

Louise Franklin

Arrangör

Lajvarrangör sedan 2010 med en mycket bred kompetensbas. I The Tundlaheim Saga ansvarar hon för hemsida, PR och deltagarkontakt.

Melker Appel

Arrangör

Melker har varit med och skapat Lajv sedan 2014 med främsta fokus på rika intriger och levandegörande av spelvärlden. I The Tundlaheim Saga ansvarar Melker för ett eget intrigprojekt med inzoomat fokus kring den lokala spelplatsen. 

Robin Olsson

Arrangör

Har arbetat med lajv sedan 2008 med fokus på praktiskt arbete och projektutveckling. I The Tundlaheim Saga ansvarar Robin för spelsystem.